Suomalaiset ovat intohimoisia jääkiekon seuraajia, ja tämä näkyy myös veikkauksessa. Rahaa laitetaan reilusti peliin niin MM-turnauksissa, SM-liigassa, talviolympialaisissa, U20-kisoissa, KHL:ssä ja muissa lajin turnauksissa. Vakituisemmat jääkiekon seuraajat tuntevat eri seurojen rytmit, ja osaavat varmemmin ennustaa pelien lopputuloksen kuin aloittelija. Tutustumalla syvemmin veikkauksen saloihin voit kuitenkin lyödä rahoiksi varmemmin riippumatta siitä, miten hyvin tunnet pelin.

Tässä postauksessa opit, kuinka erilaiset vedonlyöntimenetelmät voivat tuottaa rahallista tulosta omaan kassaasi.

Lyötkö lähinnä vetoa periaatteella 1×2?

Niin tekevät lukuisat muutkin, mutta onko tämä loppujen lopuksi kannattavaa? Se on fakta, että suurin osa vedonlyöjistä keskittyy juuri tähän 1×2 -veikkaukseen, jossa arvataan vain pelin lopputulos. Tämä on helppo ja yksinkertainen taktiikka, mutta ei rahallisesti kannattavin vaihtoehto. Jos olet intohimoisempi (ja ehkä ahneempi?), ja haluat mieluummin voittaa tuntuvia potteja lyödessäsi vetoa jääkiekossa, tutustu ehdottomasti monimuotoisempiin vedonlyöntimenetelmiin, joista voit lukea alla. 1×2 voi olla kivaa hupia, mutta se harvoin tuottaa sen suurempaa tulosta rahallisesti. Tarkasta sen sijaan seuraavat vedonlyönnin menetelmät, joilla voit tienata tuntuvampia summia nopeammin.

Alle/yli -veikkaus

Alle/yli -kohteet, eli kansainvälisesti tunnetut ”underit” ja ”overit” ovat tuottava vedonlyöntimuoto todelliselle vedonlyöjälle. Jääkiekossa useimmiten lyödään vetoa 4,5 tai 5,5 maalin erosta. Maalimäärään vaikuttaa usea seikka, joista kannattaa ainakin ottaa huomioon jäähyherkkyys, maalivahtien taso, laukaisujen määrät ja ottelun panos; jos ottelu on merkittävä, maalieron odotusarvo laskee.

Moneyline-kohteet

Ennen peleissä tehtiin keskimääräisesti enemmän maaleja. Tämä on johtanut siihen, että koska maaleja tehdään nykyään yhtensä vähemmän, myös tasapelien mahdollisuus on korkeampi. Tästä johtuen moneyline-kohteet on hyvä huomioida. Keskity tähän vedonlyöntimenetelmään, jos ottelun voi olettaa olevan vähämaalinen.

Tasoituskohteet

Moni aloitteleva vedonlyöjä laittaa rahaa siihen, että suosikkijoukkue voittaa kahdella maalilla. Tämä lopputulos on kuitenkin jääkiekossa harvinaisempaa kuin voisi kuvitella, jonka takia moni häviää huomattavasti rahaa tällä veikkaustavalla. Keskity mieluummin positiiviseen tasoitusvetoon. Vaikka suosikkijoukkue olisi ylivoimainen, on sinulla silti mahdollisuus voittaa paremmin veikkauksessa tällä menetelmällä, koska parempi tiimi harvoin keskittyy murskavoittoon, vaan ennemmin yksinkertaisesti pelin voittamiseen. Varsinkin, jos maalieron odotetaan olevan pieni, positiivinen tasoitusveto on erittäin suositeltavaa.

Jääkiekosta ei lyödä vetoa maailmalla läheskään yhtä paljon kuin jalkapallosta. Suomessa on kuitenkin paljon intohimoisia jääkiekon faneja ja veikkaajia, ja tämän vuoksi monet vedonlyöntiin keskittyneet tahot tarjoavat erittäin hyvän kohdevalikoiman ja kertoimet jääkiekkoon. Älä siis jää paitsioon ja maksimoi oma veikkauspelisi. Ja pidä mielessä, että mahdollisuuksia tienata enemmän on paljon sen perinteisen 1×2 -veikkauksen ulkopuolella.

Written by 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *